jueves, 12 de marzo de 2015

Grup de Danses Berca, 1982

 
 
 
 
 
Grup de Danses Berca 
 Fotografía publicada en la revista Maristas en abril de 1982.
 
 
 
 
 
   Reproducimos, literalmente, la breve nota publicada en la revista de la Asociación de Antiguos Alumnos de los Maristas, con la que se presentaba el Grup de Danses Berca en 1982:
 
 
   "Amb el nom de Berca, nom de la partida on es trova el Col.legi i nom de tant de significat històric per al noste poble, s'ha format dins de la nostra Associació un grup de danses.
   Aquest grup naix amb el propósit de que el nostre folklore, tan ric i variat, amb cançons, balls, costums (alguns, per desgracia, ja perduts), vestimentes, etc., no es perden del tot i aixi poder passar-lo als nostres fills.
   El formen un grup d'entusiastes de totes les nostres coses, els quals, al iniciar aquesta tasca, demanen i esperen la col.laboració de tots els qui formen la Familia Marista local, i en especial d'aquelles persones amb similars inquietuds a les nostres, desitjant, a més a més, quantes idees i suggeriments ens puguen aportar.
   A més de ballar, al Grup, es pot cantar, tocar algún instrument, etc., i els que vullguen formar part del mateix han de dirigir-se a algún dels membres actuals o de la Junta, i només fa falta tindre molta il.lusió.
   La tasca que estem començant és llarga, i per a que el Grup siga com volem, s'ha de treballar i lluitar molt, amb molta serietat i responsabilitat per prestigiar com cal el nostre nom."
 
   Grup de danses "Berca"
   Maristas, abril de 1982
 
 
 


No hay comentarios: