miércoles, 30 de julio de 2014

Grup de Danses Berca

 
 
 
 
  
 
   Fotografía publicada en 1983 en Maristas, revista de la Asociación de Antiguos Alumnos. Reproducimos el texto que la acompaña, y que va firmado como Grup de danses "Berca": 
  
 
   El Grup de Danses "Berca" de la nostra Associació està seguint la pauta marcada al  fundar-se, treballant amb la major il.lusió.
   Ja el 28 de març del 1982 va fer la seua primera actuació en la festa d'inauguració del Col.legi Marista de Cullera. Eixe dia, malgrat posar tot el Grup la seua millor voluntat, es notava el nerviossisme i la inexperiència, comprensible si es considera que la majoria dels seus components apareixien per primera vegada davant del públic.
   D'açò ja ha passat practicament un any. Un any d'intens treball, d'assajos, d'investigacions, d'arreplegar balls, cançons..., peró que dóna ja uns positius resultats que ajuden a seguir en la tasca amb més entusiasme, si cal, i en el qual s'ha consolidat la rondalla, així com l'equip de cantadors.
   La presentación oficial del Grup tingué lloc el passat 29 de maig, al nostre Col.legi, en finalitzar el Sopar de Rellevament de Germans Majors de la nostra Confraria; li va seguir la presentació a la población el 5 de juny, a les Festes de la Fira, a la Plaça Major, en una vetlada compartida amb el Grup de Danses "Virgen de la Fuensanta", de Murcia, invitat per nosaltres.
   Des d'aleshores s'ha actuat al Saló d'Actes del Institut local i alas pobles de Manises, Antella, Vallada, altra vegada a la nostra Plaça Major amb motiu de les Festes de la mare de Déu, a Valencia, Benicull i Picassent.
   Ara, els projectes i les aspiracions són envejoses, i esperem es convertisquen en realitat amb l'ajuda i col.laboració de tots.
 
GRUP DE DANSES "BERCA"
 
 
No hay comentarios: